Havner i Lofoten

Risvær Brygger.jpg

RISVÆR BRYGGER

Nyt en øde øy

Heimøya og Borterøya utgjør øygruppen Risvær, helt Øst i Lofoten kun 5 min.fra nærmeste bilvei og 20 min.med båt fra Svolvær. Øyene er et tidligere gammelt fiskevær som nå er et unikt ferieparadis og et veldig populært stoppested for båtturister i Lofoten. Øyene danner ei trygg og beskyttet småbåthavn og ligger i ei typisk skjærgårdslei for båttrafikk.

På Risvær  har du umiddelbar tilgjengelighet til fantastiske fiskeområder og den verdenskjente Trollfjorden som nærmeste nabo. Du kan trø i sanden alene, padle mellom øyene, se på et kjempeflott dyreliv og føle deg helt uforstyrret uten noe støy fra omverdenen. Her har du også panoramautsikt til Lofotfjellene.

SVOLVÆR

Lofotens hovedstad

Her ligger du midt i smørøyet av Lofoten med restauranter og barer et steinkast unna. Tilgang på strøm, vann, renovasjon, dagligvare, servicebygg, verksted, bensinstasjon og spisesteder.

Svolvær.jpeg
Henningsvær.jpeg

HENNINGSVÆR

Urbant og intimt

 Henningsvær er idyllisk fiskevær i Lofoten. Her finner du små butikker, barer, puber, spisesteder, rorbuanlegg, gallerier, og kunsthandlere tett i tett. et fiskevær og tettsted i Vågan kommune i Nordland. Henningsvær ligger på sørspissen av Austvågøya i Lofoten, 24 km. til Svolvær. Med båt tar dette ca 30 min.

SKROVA

Hvalfangstøya i Lofoten

Ekte og unikt er det med i underkant av 200 sosiale fastboende og et aktivt næringsliv hvor hovednæringene er lakseoppdrett, fiskeri og hvalfangst.  Innbyggertallet til tross, her finner du flere overnattingssteder, restauranter, pub, gallerier, bakeri, pølsemaker, butikk, skole og barnehage, flerbrukshall, - og eget musikkorps.

Yacht Lofoten (18).jpg